0 800 606 328
0-800-606 328
Безкоштовно
м. Васильків,
вул. Грушевського, 26
  • uk
Медичний центр
"країна здоров'я"
Педіатрія

Турбота про дитину з перших днів життя!

Спостереження дітей на першому році життя має свої особливості, тому, вкрай важливо довірити свого малюка досвідченому лікарю. Перший рік життя дитини є найважливішим етапом. Нагляд за розвитком у цей період можуть здійснювати фахівці в практикою педіатра – неонатолога. Метою роботи неонатолога є створення для малюка максимально сприятливих умов для розвитку і зростання, а також, підготовка профілактики і лікування різноманітних захворювань. Такий фахівець оглядає маленьких дітей відразу після народження та оцінює їх стан.

Враховуючи поведінку дитини, зовнішній вигляд та симптоми, лікар обирає подальшу тактику по догляду та лікуванню. У цей період відбувається адаптація організму новонароджених дітей до зовнішніх умов. Саме в цей період можна виявити і попередити більшість серйозних захворювань.

Кабінет здорової дитини

Кабінет здорової дитини у Медичному Центрі – це спеціальний консультативний прийом, в рамках якого лікар консультує батьків щодо розвитку дитини, організації життя, особливостей лактації, або на будь – яку іншу тему, яка хвилює батьків. Мета нашої послуги – нести у родини спокій та впевненість, а ще спілкуватися з батьками зрозумілою мовою про складні речі.

Важливо обрати «свого лікаря»

Консультація лікаря-неонатолога допоможе відповісти на всі Ваші запитання, які можуть виникати у молодих мам досить часто: як правильно купати дітей, як одягати малюка, скільки часу з ним проводити на свіжому повітрі, тощо. На консультації лікар допоможе підібрати молочну суміш, якщо неможливо грудне вигодовування. Також, лікар-фахівець надасть необхідні рекомендації з проведення масажу і гімнастики, а ще , складе індивідуальний графік вакцинації для дитини.

У процесі спостереження за дитиною, за допомогою мікро-симптомів, педіатр встановлює, чи є загроза захворювання і дає необхідні рекомендації. Таким чином, стає можливим попередження розвитку захворювання на ранніх етапах.

Сучасне медичне спостереження за дитиною представляє собою дружні стосунки лікаря та всієї родини. Слід розуміти, що лікар разом з Вами «виховує» дитину, і це сигнал до того, наскільки важливо обрати «свого педіатра».

Запобігаємо дитячим інфекціям

На консультації у педіатра Ви дізнаєтеся про інфекційні захворювання, які складають більшу частину всіх дитячих хвороб. Такі захворювання можуть призвести до важких ускладнень, у такому випадку, найважливіше завдання для батьків – це турбота про попередження дитячої інфекції. Найефективнішим методом попередження інфекційних захворювань є вакцинація дітей. Ваш педіатр допоможе отримати інформацію про вакцини, які необхідні для Вашої дитини.

Кожна дитина народжується на світ неповторною і основне завдання батьків – створити для неї комфортне та позитивне оточення. Медичний Центр «Країна Здоров’я» та педіатри нашого центру – це саме той випадок.

Чекаємо на Вас та Ваших малюків!